Фулъм буквално не спира да бележи в последните няколко дни. За по-малко от седмица „котиджърс“ отбелязаха общо 10 гола, без да допуснат нито един в собствената си врата. 2 победи с 5:0 в рамките на 4 дни наистина звучат впечатляващо за момчетата на Марко Силва.

След разгромните успехи срещу Нотингам Форест и Уест Хем, през идния уикенд за Фулъм предстои гостуване на Нюкасъл. Преди това обаче, Силва и неговите футболисти просто ще се насладят на момента, а мениджърът засипа със суперлативи играчите на лондонския клуб.

„Две победи с по 5:0, наистина това е нещо изумително. Сякаш хората малко обезцениха нашата победа в сряда вечер срещу Форест, защото повечето от тях приеха успеха ни за напълно нормален. Но да победим Уест Хем толкова убедително, при положение, че само преди броени дни те спечелиха срещу Тотнъм и то като гости, за нас означава страшно много. В последните три двубоя сме отбелязали 13 гола, а това определено ме радва. Смятам, че представянето ни срещу „чуковете“ бе най-доброто от началото на сезона. Искаме да се насладим на момента и да оценим подобаващо изминалите няколко дни и тези 2 чудесни победи, които постигнахме. Не мога да кажа докъде можем да стигнем, но силно се надявам да продължим да бъдем постоянни и да запазим нивото си“, каза португалецът.