Уулвърхемптън победи Тотнъм с 3:1 като гост в двубой от 20-ия кръг на Висшата лига. Головете за успеха на "вълците" паднаха през втората част като точни бяха Вили Боли, Раул Хименес и Елдер Коща. За Тотнъм реализира Кейн през първата част.

Тотнъм започна устремно като още във втората минута Сон стреля добре, то топката се отклони от съперник. Тотнъм откри резултата след отлично изпълнение на Хари Кейн в 23-ата минута, който навърза бранител отдясно, освободи се и матира Патрисио, за да се разпише с 13-ия си гол в първенството като се изравни на върха с Обамеянг.

Малко по-късно и Сон пробва отново мерника си, но отново не сполучи. В крайна сметка въпреки опитите на домакините да удвоят резултата, това не се случи.

През втората част Уулвс заигра по-добре в 59-ата минута на терена се появи Коща, заменяйки Траоре. Това промени играта на гостите и те заиграха доста по-активно. В 73-ата минута на срещата Жоао Моутиньо центрира отлично от корнер и Боли засече топката в мрежата на Лорис, за да изравни резултата - 1:1.

Уулвърхемптън притисна съперника си в последните минути и това даде резултат. Първо Раул Хименес матира вратаря в 84-ата минута като не му остави шанс, а малко по-късно и Коща фиксира крайния резултат с отличен удар, за да фиксира крайния резултат - 3:1 за "вълците". Мат Дохърти пусна отличен пас между бранителите на домакините и закономерно резултатът стана 3:1.

След този успех Уулвс е на 7-ото място с 29 точки, а Тотнъм все още е на втората позиция с актив от 45 точки, но с мач повече от лидера Ливърпул (51 точки) и третия Манчестър Сити (44 точки).

Раул Хименес - мексиканският ягуар