Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо все повече губи почва под краката си в съблекалнята. Той вече е настроил голяма част от играчите срещу себе си, които все още действат на тихия фронт от страх да не се излее гневът му върху тях, пише вестник "Сън". 

Футболистите на "червените дяволи" били шокирани от изказването на Специалния след отпадането за Купата на Лигата от Дарби Каунти. Тогава той изрично посочи като големите грешници дуото в отбраната Фил Джоунс и Ерик Баи. 

"Още когато пуснах Фил и Ерик, знаех, че ще имаме проблеми. От самото начало знаех, че няма да сме добре с тях", изригна португалецът. А малко след това стана ясно, че е лишил Пол Погба от званието вицекапитан, като с него отношенията са толкова обтегнати, че са направо пред скъсване. 

Според изданието, никой в отбора вече не се чувствал сигурен, след като Моуриньо така жестоко критикува публично играчите си. Миналата година по подобен начин си изпати Люк Шоу, но сега засегнатите са много повече. Нищо чудно това да доведе до още сътресения на "Олд Трафорд".