Всички мачове от Висшата лига, които трябва да се играят през февруари, ще бъдат излъчени на живо във Великобритания, съобщиха от Лигата.

Футболните срещи в елита на Англия се играят без публика заради пандемията от COVID-19 и Лигата излъчва всички тях на живо от началото на сезона през септември.

През октомври Лигата обяви, че ще показва тези мачове, които са извън програмите на платените платформи, но отмени решението си още следващия месец след протест.

"Всички мачове от Висшата лига до последния уикенд на февруари ще бъдат предоставени на феновете за гледане на живо в Обединеното кралство", се казва в изявлението на Лигата.

"Мачовете ще продължат да се показват чрез съществуващите услуги на партньорите за излъчване Sky Sports, BT Sport, Amazon Prime Video и BBC. Тези планове са направени в сътрудничество с нашите партньори, за да осигурим тези допълнителни мачове, докато на стадионите не се допуснат привържениците, които са неразделна част от играта", допълват от Лигата.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.