Вратарска солидарност показа стражът на Лестър Каспер Шмайхел. Датският национал подкрепи колегата си от Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа, който е подложен на убийствени критики в последните седмици. 
 
"Не искам да обиждам журналистите, но никой от тях не е заставал под рамката на вратата. Често чуваме в ефир: "Той сложи ръцете си на грешно място" и след това: „Да, така е! Ето, той го направи отново! " Това понякога създава огромно напрежение, както е сега с Де Хеа. 
 
Съчувствам му, той играе на невероятно ниво от много години. Но трябва да призная, че всички вратари преминават през такива моменти. 
 
Де Хеа е подложен на голям натиск и защото е чужденец. Независимо дали ви харесва или не, английският вратар означава много в тази страна. Надявам се Дийн Хендерсън, който имаше страхотен сезон в Шефилд Юнайтед, да продължи да се развива. Ако прекара още един сезон или два в същия дух, ще бъде готов за Манчестър Юнайтед. Сега Де Хеа е вратар от световна класа", коментира Шмайхел пред Goal.com.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.