Вратарят на Челси Роберт Санчес сподели, целта пред тима е място в Шампионската лига през следващия сезон. Той коментира срещата с Манчестър Сити, като заяви, че лондончани са имали шанс да вземат и повече от точка срещу настоящия шампион.

"Знаем колко сме добри на контраатаки и когато играем бързо, направихме това и вкарахме четири гола. Щом можем да го сторим срещу Ман Сити, можем да го направим срещу всеки", сподели испанецът.

"Можеше да вземем и повече от хикса, но вече започваме да трупаме точки, които заслужаваме. В някои мачове просто нямахме късмет. Разбира се, че има различна енергия, когато срещаш голям клуб", допълни той.

"Отборът е млад, имаме нужда от време да се опознаем, да изградим взаимодействия. Феновете виждат борбения ни дух. Това си говорим в съблекалнята, настроението се покачва, ние се борим и можем да спечелим всеки мач", каза още стражът.

"Искаме да се приближим до върха, да се класираме за Шампионска лига. Не е лесна задача, но можем да го направим. Знаем качествата, които имаме", завърши Санчес.