Голът Кристиан Бентеке беше избран за номер 1 на изминалия кръг във Висшата лига. Читателите на Gong.bg и зрителите на Diema sport имаха три дни, за да изберат най-атрактивното попадение от трите предложения.

Нападателят на Ливърпул реализира за 1:0 в двубоя срещу Саутхемптън в 77-ата минута. Кристиан Бентеке засече топката с глава след центриране на Джеймс Милнър отдясно, като я насочи в неспасяемия горен ляв ъгъл на Мартин Стекеленбург. Срещата от 10-ия кръг на Висшата лига завърши 1:1.

Звездата на мърсисайдци разби конкуренцията, като зае първата позиция с 63.82%. На второ място се нареди попадението на Стивън Флетчър с 27.64%, а на третата позиция остана Мауро Сарате с 8.55%.

Както вече всички фенове на играта са запознати, можете да участвате в следващото гласуване, за да спечелите фланелка на любимия английски футболен отбор и/или билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига. Можете да се запознаете и с официалните правила на игратa.

Победителят от настоящата класация ще можете да научите още утре, по време на студийната програма за мачовете от Премиърлийг, както и в сайта Gong.bg.

Не пропускайте да се информирате и кое е най-красивото попадение от изминалия кръг на А група.

Все още не е ясно дали Кристиан Бентеке ще може да вземе участие в предстоящия мач срещу Челси. Двубоя можете да гледате в събота, 31 октомври, от 14.45 часа в Gong Play и по Diema Sport 2.