Джак Уилшър заслужава да бъде част от националния отбор на Англия, заяви Арсен Венгер след равенството 2:2 между Арсенал и Челси. Полузащитникът на "артилеристите" вкара първия гол в срещата.

Венгер ревна: Дузпата срещу Азар е пълен фарс

"Той играе на високо ниво и това не беше очаквано от много хора. Кога е играл за последно за Англия? Срещу Исландия се появи на терена и след това не го е правил. Това може би означава, че отборът се е отказал от него, но аз лично няма да бъда изненадан, ако получи повиквателна. Вместо да ни критикуват за това, хората трябва да поздравят и него, и нас", каза специалистът.

Уникален гол в уникален миг от Ектор Бейерин!

След мача в сряда Уилшър потвърди, че преговорите между него и Арсенал за нов договор са в застой. Той добави също така, че все още не мисли за националния отбор и за предстоящото световно първенство, въпреки че винаги е обичал да играе за Англия.

"Разбира се, че искам да бъда в Русия, но сега не е моментът да мисля само за това. Трябва да играя за Арсенал, да подобрявам формата си и да чакам търпеливо международните мачове през месец март", заяви халфът./БТА