Само преди дни легендарният бивш мениджър на Арсенал Арсен Венгер е отказал предложение да се върне в професията. Според вестник "Дейли Мейл", той е получил оферта от ръководството на изпадналия в Чемпиъншип тим на Фулъм да го поеме от новия сезон. 

"Котиджърс" не за първи път опитват да ангажират французина. Те го потърсиха и през ноември, но получиха отказ и тогава се спряха на Клаудио Раниери. Сега пак са опитали да го наемат, но са получили втори отказ. 

Желанието на изпадналия в Чемпиъншип тим е да ангажира популярно име в професията, с което да си извоюва обратно веднага промоция за елита. Ако не успеят да убедят никого от по-именитите мениджъри, ще подпишат с бившия английски национал Скот Паркър. 

Иначе Венгер е без работа от май миналата година, когато напусна Арсенал след над 20 години начело вярна служба. Все още не е ясно дали той търси ново предизвикателство в кариерата си, или ще се пенсионира. Той вече отказа оферти от Милан, Лион и ПСЖ за различни постове, а през октомври ще навърши 70 години.