Джейми Варди вярва, че неговият Лестър Сити съвсем закономерно заема второто място след изиграването на половината мачове през сезона от елита на Англия. „Лисиците” са на 10 точки разстояние от лидера Ливърпул след 18 изиграни кръга.

„Много сме уверени в своите възможности и качества, но знаем, че трябва и да го показваме в мачовете”, сподели вкаралият до момента 17 гола в Премиър лийг.


Както е известно, „лисиците” приемат убедителния лидер в класирането Ливърпул на 26-и декември в последен мач от Боскинг дей, а срещата може да я гледате по DIEMA SPORT 2, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA от 22,00 часа. Сайтът GONG.BG също ще следи мача на „Кинг Пауър Стейдиъм” за вас.


„Смятам, че заслужаваме напълно второто място към този момент. Нужно е просто да продължаваме в същия дух, Както съм казвал, имаме много талант и скорост, а сега знаем, че можем да побеждаваме отборите с игра. Разочаровани сме малко от мача с Ман Сити, но сега сме готови вече за срещата с Ливърпул”, призна Варди.

Ливърпул се завърна от Катар, след като спечели Световното клубно първенство с 1:0 срещу Фламенго.

„Всеки професионален футболист е готов за тези мачове, знам, че и те ще бъдат готови. Смятам, че възстановяването им е преминало добре, а и пътуваха със самолет. Ще бъдат свежи и готови, така че трябва да сме на най-доброто си ниво”, призна още Варди.