Голмайсторът на Висшата лига Джейми Варди потвърди плъзналите по-рано през сезона слухове, че вече се готви филм за живота му. 29-годишният футболист призна пред вестник „Сън“ за това, че работният процес вече е стартирал, и дори си пожела небезизвестният Вини Джоунс да вземе главната роля.

Лентата ще проследи в детайли пътят до върха, който Варди измина за изненада на мнозина. Само до преди 5 години той играеше за аматьорския Флийтууд Таун, а предвид сегашните му бляскави изяви не беше изненада, че в Холивуд решиха да действат. Още през ноември се заговори, че сценаристът Ейдриън Бътчарт – известен с работата си по филма „Гол!“- ще се нагърби със задачата.

„На този етап по всичко личи, че филмът действително ще се случи. Честно казано, това е истинска лудост, но искам да се случи“, призна Варди. „Трябва да почакаме още, но би ми харесало Вини Джоунс да ме изиграе.“

Желанието на футболиста едва ли ще се изпълни, тъй като дотук вървят слухове, че Робърт Патинсън и Зак Ефрон са фаворитите за ролята.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS