Джорджинио Вайналдум призна, че отборът на Ливърпул подкрепя напълно Алисон Бекер след поражението с 1:4 от Манчестър Сити през уикенда. Нидерландецът призна, че съставът иска да премине през тежкия период, в който се намира, след като шампионът във Висшата лига капитулира срещу „гражданите” в навярно отчетливото съперничество за титлата на Англия.

Gulliver/GettyImages
83 снимки

„Разбира се, че ще опитаме да постигнем добри резултати в следващите мачове. Знаем, че е труден сезон, а ситуацията е такава, че трябва да се справим с нея. Няма да се предадем и ще продължим да играем и да опитаме да печелим мачовете си”, каза полузащитникът на „червените”.

„Когато играеш футбол, трябва да си наясно, че всеки един прави грешки. Ако погледнем целия сезон, не знам колко футболисти са правили, но са много. Ако погледнем от друга страна, Алисон ни е спасявал толкова много. Винаги може да се случи на вратар да сбърка, а после да се опитваме да го поправим в мача. Бяхме разочаровани, че не го променихме, защо ако погледнем, откакто той е при нас, колко пъти ни е спасявал, печелил трофеи. Трудно е, че не успяхме ние да го отменим в този мач”, завърши Вайналдум.