Наставникът на Хъдърсфийлд Дейвид Вагнер коментира поражението на тима с 0:2 от Манчестър Юнайтед в 1/8-финална среща от турнира за Купата на Англия, което извади тима му от надпреварата.

"Юнайтед вкараха два гола във важни моменти, когато ние играхме добре, не мога да виня играчите, контролирахме играта, но не реализирахме, при тях имаше две гениални решения и това реши двубоя", коментира наставникът на "териерите".

"Момчетата не се предадоха в нито един момент, имахме шансове, но не се получи по нашия план, а те се възползваха от положенията си", добави той.

"В добра серия сме, две победи, днес загубихме, но играхме добре, ще погледнем в следващия двубой, момчетаа вдигнаха летвата много високо, трябва да затвърдим това", каза още Вагнер.

"Казах на Жозе, че не харесвам решението, то беше в наша полза, но тази видеосистема, от моята гледна точка убива инерцията в мача, не я харесвам, но не взимам тези решения, трябва да се примирим с това, но не го харесвам", заяви още наставникът на Хъдърсфийлд.