В двубой от 23-ия кръг на Висшата лига в лондонско дерби Фулъм и Уест Хем не излъчиха победител, завършвайки 0:0.

Gulliver/Getty Images
22 снимки

"Чуковете" завършиха двубоя с 10 души, след като Сучек получи директен червен картон след удар без топка на Митрович в добавеното време на двубоя.

Статистиката от мача Фулъм - Уест Хем

източник: Sofa Score

През първата част Сучек пропусна от чиста позиция в 26-ата минута, но топката мина на сантиметри от страничната греда на Фулъм. Домакините създадоха интересна ситуация пред вратата на съперника в 35-ата минуна, но Лутман не намери целта.

В 50-ата минута Харисън Рийд стреля, но отново топката не намери целта. Гредата беше верен помощник на вратаря на домакините след удар на Цоуфал, който намери напречната греда в 64-ата минута.

В 71-ата минута Адарабийойо стреля над напречната греда на Уест Хем. Пет минути по-късно и Лутман не намери целта, след като топката мина точно до дясната греда. Фулъм пропусна да вкара победен гол в последните минути на срещата, а в добавеното време Сучек беше изгонен след като съдията Майк Дийн се консултира с ВАР.

Независимо от това резултатът не се промени и срещата завърши 0:0. След тази спечелена точка Фулъм заема 18-ото място в класирането с актив от 15 точки, а Уест Хем е на 5-ото с 39.