През вчерашния ден станахме свидетели на доста изненади във Висшата лига. В неделния ден съставите на Кристъл Палас и Тотнъм изиграха добър мач, в който  след 90 минути игра поделиха точките завършвайки 1:1. „Шпорите“ бяха по-недоволни от равенството, тъй като тимът на Жозе Моуриньо бе напред в резултата, но не успя да отбележи второ попадение, с което да си реши срещата.

За щастие на лондонския тим, по-късно през деня Ливърпул също направи грешна стъпка, като момчетата на Юрген Клоп направиха 1:1 при гостуването си на Фулъм. Ливърпул и Тотнъм излизат през седмицата един срещу друг, като двубоят е в сряда вечер и се очаква с огромен интерес. От утре започва междинен кръг в Англия, като натовареният цикъл за всички отбори продължава с пълна сила.

В Кристъл Палас останаха напълно удовлетворени от вчерашното равенство, а още по-хубавото за „орлите“ бе фактът, че 2000 зрители успяха да видят как любимият отбор измъква точка от Тотнъм. Точно на присъствието на зрители по трибуните  наблегна и мениджърът Рой Хотчсън. Бившият селекционер на Англия сподели, че феновете са с основна заслуга неговият тим да вземе важна точка срещу един от най-добрите в Англия и поздрави играчите за доброто представяне.

„Няма как да не бъда доволен, след като измъкнахме равенство от  един от най-класните отбори. Борихме се, и дори когато изоставахме в резултата, продължихме да вярваме, че имаме шанс.  Тук е мястото да благодаря и на нашите фенове, страхотно е те отново да са тук и да ни подкрепят. Определено футболът със зрители по стадионите е много различен и силно се надявам повече да не играем пред празни трибуни. Да, може да са 2000 души, но това е достатъчно и е едно добро начало за бавното завръщане към нормалното. Сега трябва да се готвим за следващите мачове, очаква ни много натоварена програма, но тази точка ще ни даде огромна увереност“, каза Хочсън.