Вратарят на Манчестър Юнайтед - Андре Онана, се надява, че ще бъде готов за гостуването на „червените дяволи“ на Евертън в неделя, въпреки че получи контузия, играейки за Камерун. Стражът беше принудително в края при победата с 3:0 над Мавриций в петък.

ФА на Камерун потвърди, че Онана се е оттеглил от отбора за мача срещу Либия във вторник поради контузия в таза. Сега ESPN съобщава, че Онана се надява да бъде готов за мача на „Гудисън Парк“, тъй като се смята, че контузията не е мускулно разтежение, което би отнело повече време за възстановяване.

Gulliver/GettyImages
21 снимки

Ако обаче Онана не е готов за игра, тогава Юнайтед ще дадат шанс за дебют на лятното попълнение Алтай Байъндър. 25-годишният вратар пристигна в последния ден от трансферния прозорец от Фенербахче, но все още не е записал минута за „червените дяволи“. Той обаче игра за Турция при победата с 3:2 над Германия в събота.

Онана пък се завърна в Англия в неделя вечерта, след като се напусна лагера на Камерун. Той ще премине допълнителни медицински изследвания тази седмица, преди да бъде взето решение дали е бъди на разположение на мениджъра Ерик тен Хаг за сблъсъка срещу Евертън.

Нидерландецът се надява да няма проблем и с нападателя Маркъс Рашфорд, който накуцваше след победата на Англия спечели с 2:0 над Малта. Той не игра при равенството 1:1 срещу Северна Македония в понеделник. Иначе, Лисандро Мартинес, Люк Шоу, Тайрел Маласия, Джони Еванс, Каземиро, Кристиан Ериксен, Амад Диало и Расмус Хойлунд в момента са аут поради контузии.