Барнет не се даде на играещия в Чемпиъншип тим на Брентфорд в двубой от 4-ия кръг в турнира за Купата на Англия, завършвайки 3:3. Гостите освен трите си попадения нацелиха и 3 греди, но не успяха да спечелят мача и се стигна до преиграване.

Брентфорд имаше по-чистите голови положения през първата част и закономерно взе аванс в резултата. Това се случи в 40-ата минута на срещата, но преди това на два пъти гредите помогнаха на домакините да задържат равенството.

Първо в 18-ата минута Барбе нацели гредата, а същото упражнение беше направено и от Одубаджо, но топката така и не влезе в мрежата на съперника.

В 40-ата минута на двубоя с удар от около 30 метра позволи на Уоткинс да матира вратаря на домакините и да изведе тима си напред в резултата, като той се запази и до почивката.

През втората част Барнет не само съумя да изравни, но и да излезе напред в резултата с две попадения на Шакил Кулхърст. В 50-ата минута той матира Люк Даниелс с удар от около 11-ина метра. Само 4 минути по-късно отново той изведе отбора си напред в резултата.

В 60-ата минута от несъщесвуваща дузпа гостите от Брентфорд се върнаха в мача и изравниха резултата, като точен беше Нийл Мопе. Оли Уоткинс падна театрално в наказателното поле като до него беше играчът на домакините Тутонда, а съдията посочи бялата точка. На този стадион няма ВАР и така грешката остана.

В 72-ата минута Канос получи пас отдясно и между двама бранители на домакините съумя да изведе Брентфорд напред в резултата - 3:2. Но, това не беше всичко. Само 3 минути по-късно от пряк свободен удар и точно насочена топка под гредата Барнет възстанови равенството с попадение на резервата Даниел Спаркс. 

Гостите стигнаха и до трета греда в двубоя, като Одубаджо стреля добре, но страничната греда спаси отбора на домакините от попадение в 87-ата минута.

До края на мача имаше и нерви на терена, но в крайна сметка съдията успя да се справи със ситуацията и дори не изгони футболисти от терена.

Така в крайна сметка крайният резултат дойде при 3:3 и следва преиграване. Съперник на победителя от този мач в петия кръг от турнира е тимът на Суонси.