Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп няма да напуска клуба въпреки поредицата от лоши резултати в последно време. „Червените“ записаха шест поредни домакински загуби за първи път в историята си и паднаха до осмата позиция във Висшата лига.

Повиха се слухове, според които германецът е готов да си тръгне от „Анфийлд“ след края на сезона, но „Telegraph“ твърди, че ръководството на Ливърпул не се съмнява, че лошият период е аномалия и до голяма степен се дължи на поредица от контузии на фона на пандемията и на странния сезон.

Нещо повече, ръководството на „мърсисайдци“ смята Клоп за най-добрия треньор в света и е уверен, че ще успее да реши проблемите, които измъчват отбора от началото на новата година. Още повече - въпросът за евентуалната му оставка в клуба се счита за абсурден.

Изданието пише още, че клуба не планира значителни финансови инвестиции и преструктуриране на състава. Ливърпул ще продължи да работи по сегашния финансов модел, дори ако не се класира за Шампионска лига в края на сезона.