Асистентът на Юрген Клоп в Ливърпул – Пеп Линдерс, говори преди предстоящия мач на „червените“ за Купата на Лигата срещу Борнемут. Нидерландецът даде коментара си за лекуващите контузии Стефан Байчетич, Конър Брадли, Бен Доук и Тиаго Алкантара.

„Конър не тренира с отбора още, но е близо. Вече се готви с топка и прави неща с Андрес Шлумбергер, което изглежда обнадеждаващо. Хубаво е да се върне към основния състав, тъй като ще усили нападението ни. Бен Доук тренира вчера за първи път и е пълен с енергия и голямо сърце“.

„При Робъртсън ситуацията е ясна сама по себе си – мина през операция и сега всичко върви по план. Той е един от нашите капитани, което казва достатъчно. Байчетич не е наличен сега и работи сериозно с лекарския щаб. Ще видим как ще го реинтегрираме към тренировъчния процес“.

Той също така коментира и Тиаго Алкантара, тъй като испанецът не е играл за мърсисайдци от миналия април. „Той наистина ни липсва, но ще отнеме време да се върне. Сега не е наличен. Професионализмът му е невероятен и той е чудесен човек. Надявам се да е при нас скоро“, беше коментарът на помощникът на Клоп за контузиите в отбора.