През уикенда съставите на Лийдс и Брентфорд завършиха без голове в мач от поредния кръг на английската Висша лига. И макар че домакините определено бяха по-добрия тими имаха доста възможности за отбелязване на гол, те така и не успяха да поразят противниковата врата. Брентфорд от своя страна се защитаваше доста добре и благодарение на дисциплинираната игра на тима на Томас Франк в дефанзивен план, „пчеличките“ си тръгнаха с точката от  „Елън Роуд“.

След двубоя  мениджърът на „йоркширци“ Джеси Марш изрази разочарованието си от факта, че неговият тим не е съумял да спечели трите точки. Според американския наставник,  неговите футболисти трябва да си извадят необходимите поуки заради многобройните пропуски и е важно отборът да продължи да работи здраво.

„Изпуснахме нашите шансове и единствено можем да съжаляваме за  пропуснатите положения. Трябва да се научим да вкарваме, когато създаваме толкова много, защото всеки един успех може да се окаже безценен за нас. Всички сме  разочаровани, защото мисля, че заслужавахме да спечелим. Вярвам, че бяхме по-добрия отбор, но нещата просто не се получиха. Не мога да не отбележа, че и Брентфорд се защитаваше много добре и определено те също заслужават добри думи. Трябва да продължим да работим упорито и дано в следващите двубои имаме и малко повече късмет“, коментира Марш.