Лестър изобщо не е сигурен за оставането си във Висшата лига. „Лисиците“ правят един от най-разочароващите си сезони в последно време и изпитват сериозни затруднения.

И през уикенда не бе по-различно, когато Брендън Роджърс и компания допуснаха поражение при гостуването си на Саутхемптън. Недоволството на привържениците се засилва все повече, а някои дори вече настояват за незабавното уволнение на Роджърс.

Мениджърът обаче имаше какво да каже по темата, като се отнесе с необходимото уважение към феновете на Лестър.

Gulliver/GettyImages
25 снимки

„Аз много добре разбирам какво искат хората и наистина уважавам тяхното мнение. Всеки има право на своя собствена позиция, а щом някои фенове желаят аз да си тръгна, може би те имат право. Нашите привърженици изживяват изключително труден сезон, в който нашият голям проблем е непостоянството“.

„Не приемам нищо за даденост, изпитвам безкрайно уважение към феновете и приемам, че някои от тях настояват за моето уволнение. Аз обаче добре знам, че давам всичко от себе си и работя с наличния състав без да се оплаквам. Старая се да правя всичко възможно и така ще бъде, докато съм тук“, коментира бившият наставник на Ливърпул и Селтик.