Евертън постигна втора поредна победа във всички турнири. След успеха срещу Брентфорд през уикенда във Висшата лига, късно снощи „карамелите“ спечелиха второ поредно гостуване. Този път, триумфът за играчите на Шон Дайш дойде в Карабао Къп, където Евертън се справи с Астън Вила  в мач от третия кръг на надпреварата.

Тимът от Мърсисайд победи с 2:1 и продължи към осминафиналите на състезанието, а там съперник на Дайш и компания ще бъде Бърнли. Това със сигурност ще е по-специален мач за мениджъра на Евертън, но сега той засипа с похвали своите футболисти след сладкия успех срещу Вила.

„Смятам, че се справихме много добре и да спечелим срещу Астън Вила като гост определено е нещо специално. Надявам се, че тази победа ще даде още повече увереност на момчетата, защото те наистина бяха брилянтни. Спазиха всички тактически указания и се представиха по най-добрия възможен начин, въпреки че срещу себе си имаха отбор, който се бори за топ 5 във висшата лига. Разговаряхме дълго преди мача и аз обясних на моите футболисти, че е важно да заслужат класирането си за следващата фаза и да покажат реалните си възможности. Считам, че заслужено продължаваме напред, а това, че постигнахме втора  поредна победа във всички турнири е чудесно, и вярвам, че добрите резултати напоследък ще повлияят много положително на  отбора“, каза Дайш.