Тази вечер съставите на Челси и Нюкасъл затварят поредния кръг в английската Висша лига. Срещата е с начален час 22:00 часа българско време и ще се предава пряко по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.

Очакванията преди мача сподели Антонио Рюдигер. След пристигането на наставника Томас Тухел германецът получава все по-редовно шансове за изява и бившият състезател на Рома се надява, че отново ще започне от първата минута в мача срещу „свраките“, но той не си прави илюзии, че двубоят ще е лесен.

"Чака ни труден мач срещу Нюкасъл и трябва да подходим отговорно и сериозно. Във Висшата лига няма нищо лесно и никой не е застрахован от грешки. Това е един много странен сезон, в който всеки може да победи всеки. Нюкасъл е добър отбор и макар да имат своите проблеми, всички знаем, че това е един от най-големите клубове в Англия. Уважаваме ги и винаги, когато сме играли срещу тях, те са ни създавали проблеми. Радвам се, че мениджърът разчита на мен и вярвам, че ще продължа да играя редовно. В днешния мач излизаме за трите точки и съм убеден, че ще спечелим  поредния важен двубой за нас“, сподели защитникът.