Бърнли се изправя срещу Лестър тази вечер в мач от Висшата лига. "Виненочервените" загубиха само веднъж в последните си 7 срещи от Премиършип и ще търсят нов позитивен резултат. Мениджърът на  домакините Шон Дайш отчете всичко свършено през сезона дотук от неговия отбор и заяви, че се чувства горд  от изявите на своите футболисти. Той не пропусна да благодари на феновете за подкрепата. 
 
„Напоследък вършим доста добра работа и аз съм доволен от прогреса, който показваме. Всеки един дава всичко от себе си и резултатите ни не са случайни. Борим се за всяка точка и играем с огромен хъс и желание, а това много ме радва. Бърнли и аз имаме силна връзка, която е изградена през годините и смело мога да заявя, че хората в града ме обичат. Те обичат клуба и феновете са зад нас във всеки мач. 
 
Когато се трудиш и работиш здраво, всичко рано или късно се отплаща. Записахме страхотни победи, а тази срещу Тотнъм бе от съществено значение за самочувствието на момчетата. Ще излезем срещу Лестър без страх и знаейки, че нашите невероятни фенове отново ще ни окажат пълна подкрепа.  Градът живее с футбола и съм сигурен, че заедно ще постигнем целта си да останем във Висшата лига“, сподели Дайш.