Мениджърът на Брайтън Греъм Потър призова феновете на тима просто да бъдат реалисти и да не натоварват състава от Южна Англия с големи очаквания. Брайтън има 5 точки след първите си 6 мача  във висшата лига, а Потър приема това за напълно нормално.

Специалистът смята, че пред отбора му предстои още доста работа, за да бъде изпълнена целта оцеляване в английския елит. 

"Ние сме Брайтън, не сме някаква голяма сила в европейския футбол, нека привържениците ни знаят това. Трябва да работим спокойно без излишни очаквания, благодарен съм, че повечето хора разбират в каква ситуация сме и много от тях приемат представянето ни дотук през сезона за добро. Има обаче и част от феновете, които желаят невъзможни неща, важно е да сме реалисти, припомням на някои хора, че доскоро изобщо не бяхме в  във Висшата лига. Призовавам част от нашите привърженици да осъзнаят какъв клуб подкрепят, нямаме нито средствата нито качествата на големите. Ще направим всичко, за да останем при най-силните, но не мисля, че можем да се надяваме на повече“, коментира Потър.