Ръководството на Реал Мадрид се е свързало с Манчестър Юнайтед, за да отправи повече от интригуваща оферта, пише "Манчестър Ивнинг Нюз". Според информацията "белите" отново са отправили запитване за стража на "червените дяволи" Давид де Хеа, а освен това биха искали да привлекат в комплект Пол Погба и Антони Марсиал. 

В Англия: Де Хеа се разбра за нов договор с Юнайтед

В замяна пък "белият балет" е готов да се раздели с трима от настоящите си играчи. Офертата обаче е леко коварна, тъй като носи името "първа опция". Това ще рече, че при евентуална оферта от друг клуб за някои от предложените от страна на "белите" футболисти, то Юнайтед ще може да го привлече, при условие че плати същата сума. 

Медиите на Острова твърдят, че сред имената, които попадат в списъка на Реал за продаване, е Гарет Бейл. Не е ясно кои са останалите двама играчи, но пък не е тайна, че "червените дяволи" проявяват интерес към Тони Кроос и Лука Модрич. 

Присъдата на Бейл в Реал е прочетена

Основният препъникамък в сделката е раздялата на манчестърци с Давид де Хеа. Подобен трансфер почти сигурно се изключва от мениджъра Жозе Моуриньо, който се надява стражът да преподпише договора си в съвсем скоро време. Възможно е все пак през лятото да се стигне до някаква размяна на играчи между Реал и Юнайтед през лятото, но все още няма конкретно споразумение.