Арсен Венгр слага край на 22-годишния си престой в Арсенал. Той го обяви съвсем наскоро и затова едва сега започнаха истинските жестове на уважение към него. И те дойдоха от двама от най-големите му съперници във времето.

По време на гостуването на "артилеристите" на Манчестър Юнайтед, всъщност преди началото на мача, французинът получи огромен жест на уважение от сър Алекс Фъргюсън, с когото дълги години бяха големи съперници на скамейките.

Двамата се е случвало да си разменят и остри реплики, да се борят до последно за титлата, но в крайна сметка уважението винаги е царяло между тях. И това си пролича, когато шотландецът връчи почетен плакет на Венгер.

Малко преди това пък той беше проводен по пътя към скамейката си от Жозе Моуриньо, с когото дълги години бяха в обтегнати отношения, но показаха, че всичко лошо е забравено и остават само добрите спомени.

Вижте трогателната картина от "Олд Трафорд"и как би трябвало да бъде изпращан един голям съперник от хората, с които нееднократно се е изправял в сблъсък.