Ръководството на Уулвърхемптън е готово да преговаря с мениджъра Нуно Еспирито Санто за нов договор на наставника. 46-годишният специалист получи много похвали за работата си в клуба, след като пое отбора през 2017 година, когато „вълците“ бяха все още в Чемпиъншип.

Сега „Sun“ твърди, че от клуба искат да обвържат португалеца с нов договор. Според изданието изпълнителният директор Джеф Ши е готов да предложи на Санто нова тригодишна сделка, според която той ще получава по около 4 милиона британски лири на година.

Ши смята, че е наложително да обвърже бъдещето на Санто с клуба, особено след като той навлезе в последната година от настощия си контракт.

След поражението от Севиля в Лита Европа, Санто открито призова за по-големи инвестиции в своя отбор. Клубът отговори на свой ред, като подписа с 18-годишния талант Фабио Силва от Порто за рекордна сума от 35 милиона паунда. Те също така подписаха с опитния ляв бек на Лион Фернандо Маркал.

Смята се също така, че в близките дни ще бъде привлечен и 20-годишния полузащитник на Порто Витор Ферейра.

Ши се надява, че новите пристигането на новите попълнения ще помогнат да убедят Санто да подпише нов договор с клуба от Мидландс.