Тимът на Уулвърхемптън победи Кристъл Палас с 1:0 в мач от 3-ия кръг в турнира за Купата на Англия. Единственото и победно попадение реализира Адама Траоре в 35-ата минута на срещата.

Домакините бяха почти пълновластен господар на терена. Още в 12-ата минута на двубоя Педро Нето центрира отляво по атаката на "вълците", но ударът с глава на Фабио Силва прати топката над вратата. Пет минути по-късно Траоре навлезе добре в наказателното поле на съперника, но ударът му се отклони от бранител и не затрудни вратаря.

В 21-ата минута Семедо с далечен удар пробва рефлекса на стража на гостите, но той беше на ниво. насдасднао удредъпенойъсно встрани от вратата. 

Така се стигна до 35-ата минута, когато Траоре с отличен плътен удар матира Бътланд с първия си гол за сезона.

През втората част отново домакините контролираха нещата на терена. В 52-ата минута удар с глава на Силва след центриране от корнер прати топката встрани от вратата. Нова възможност за "вълците" дойде в 70-ата минута, но топката не стигна до Силва, който беше изпреварен от вратаря на Палас. Осем минути по-късно Нето стреля добре, но топката отново не намери целта.

Кристъл Палас опита да изравни резултата в добавеното време на двубоя, но така и не стигна до гол, а с това и отпадна от борбата.