Президентът и изпълнителен директор на Уотфорд Скот Дъксбъри се противопостави на идеята на Висшата лига оставащите мачове от сезона да се изиграят на неутрални терени. Предложението е заложено в "Проект Рестарт", който предвижда кампанията да бъде подновена в средата на юни и да оставащите 92 мача да се изиграят на неутрални терени, за да се избегне струпването на фенове пред стадионите.

Отборите на Астън Вила и Брайтън енд Хоув Албиън вече се обявиха против идеята, тъй като според тях тя отнема домакинското предимство на тимовете, а сега още един от замесените в битката за оцеляването възропта срещу предложението. "Разбира се, че приемам, че оставащите мачове трябва да се изиграят без публика по стадионите, това е повече от ясно. Но сега ни казват, че няма да можем да изиграем оставащите си домакински мачове на нашия стадион, който играчите познават и ни носи предимство. При всички компромиси и здравни рискове, които изискват от нас да поемем, те искат ние да довършим сезон, който няма да има нищо общо с този, който започнахме, и който може да доведе до края на престоя на малък клуб като Уотфорд във Висшата лига. Честно ли е това? Доближава ли се дори малко до идеята за спортен интегритет? Разбира се, че не", обяви Дъксбъри.

Според Би Би Си предложението за неутралните стадиони ще бъде гласувано от клубовете по-късно този месец, като се изискват гласовете на 14 от 20-те отбора, за да бъде прието. Медията твърди, че макар и само три клуба да са обявили гласно несъгласието си с идеята, то има и други, които са против, което означава, че надали тя ще бъде приета. Всичко обаче зависи и от разпоредбите на правителството на Великобритания за това какво е позволено при рестартирането на Висшата лига.