Крилото на Челси Уилиан заяви, че през следващия сезон под ръководството на новия мениджър Антонио Конте отборът ще се бори за титлата в Премиършип.

„Този сезон е труден за нас. Странно е. Играхме добър футбол на моменти, но ни липсваше и късмет. Понякога не успяхме да вкараме във важни момент“, коментира Улиан.

„Последният сезон бяхме шампиони, а през този не успяхме да постигнем нищо. Това беше труден момент за нас. Нямахме мотивацията да играем, да тренираме, защото нямаше какво да печелим. Ние единствено играехме за нашата чест“, добави бразилецът.

„В началото на сезона отново исхаме да станем шампиони, да спечелим всичко, но нещата не се получиха. Мисля си, че сега всички знаем какво искаме да постигнем през следващия сезон“, продължи 27-годишният футболист.

„Искаме този сезон да свърши максимално бързо, защото искаме да го забравим и да стартираме следващия. Искаме да се представим по-добре и отново да спечелим трофеи.“

„Искам да продължа да играя на такова високо ниво. Искам винаги да демонстрирам най-доброто, на което съм способен. Искам да се доказвам и да прогресирам. Надявам се, че през следващия сезон ще играя още по-добре“, каза още Уилиан.