Футболистът на Челси Уилиан заяви, че желанието му е да остане още дълги години на „Стамфорд Бридж“. Той заяви, че през изминалото лято е отхвърлил предложение от Манчестър Юнайтед. Мениджърът на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо никога не е криел своя интерес към бразилския футболист.

„Аз спечелих титли и направих част от историята на Челси. Имам невероятни моменти в един от най-големите отбори в света“, коментира 29-годишният футболист.

„Мисля, че се опитвам да подобрявам постоянно моето представяне, дори в трудните момент. Винаги се стремя да демонстрирам най-високо ниво“, добави бразилецът.

„Много съм щастлив в Челси. Когато дойдох в Лондон, към мен имаше интерес и от страна на Ливърпул и Тотнъм. Аз просто изчаках преговорите да приключат. Изчаквах последното решение и отидох в Челси. Когато разбрах, че от Челси искат да ме привлекат, казах, че моето решение е взето и е категорично“, продължи той.

„Не се вълнувам от офертите към мен. Моето желание е да остана още дълго време в Челси и се надявам да успея да спечеля още много трофеи с отбора.“