Звездата на Челси Уилиан демонстрира нагледно огромната увереност, която цари в отбора към момента. Бразилският ас на лондончани заяви, че нито един от 19-те съперника във Висшата лига на Англия не може да уплаши него и съотборниците му.

Челси се намира на третото място във временното класиране с 21 точки, като изостава единствено от челниците Ливърпул и Манчестър Сити. „Сините” са третият най-резултатен тим в дивизията с 20 отбелязани попадения дотук (Сити има 26, а Арсенал - 22).

„Няма от кого да се плашим във Висшата лига през този сезон. Имаме отбор, който е създаден, за да се бори до самия край. Сигурен съм, че ще направим тъкмо това”, заяви 30-годишният Уилиан.

„Стартът ни е много добър, играхме добър футбол, а всичко се дължи на Маурицио Сари. Начинът, по който той работи, е подчинен върху това да се играе красив футбол. Той ни дава повече възможности да демонстрираме качествата си.”

„Не съм тук, за да критикувам другите мениджъри и техните методи, защото всеки от тях има собствена философия. Сега всички могат да видят, че Челси е добър отбор. Сари е много позитивен човек, много интелигентен, мениджър, който говори с нас постоянно. Понякога пуска много шеги и се забавлява, което се отразява ползотворно на атмосферата”, добави Уилиан.