Полузащитникът на Уест Хем Марк Нобъл ще завърши футболната си кариера в състава на ,,чуковете“. Тимът удължи договора на играча до 2021 година. Капитанът на Уест Хем е на четири мача от достигането на кота 450 с екипа на отбора и вече заяви намерението си да остане в клуба като треньор след края на кариерата си.

Нобъл има 51 гола с екипа на "чуковете".

31-годишният халф е юноша на Уест Хем и с изключение на два кратки престоя под наем в Хъл Сити и Ипсуич е прекарал цялата си карера при "чуковете".

,,Уест Хем потвърждават, че клубът и Марк Нобъл постигнаха съгласие относно удължаването на договора на играча до 2021 година“, се казва в официално изявление на ,,чуковете“.

31-годишният Нобъл заяви: ,,Опцията с удължаването на контракта ми е прекрасна за мен и моето семейство. Тук съм по време на цялата ми кариера. Винаги съм казвал, че искам да съм в Уест Хем и вярвам, че се движим в правилната посока, затова сега бе точния момент, в който да преподпиша.“

Нобъл направи дебюта си за първия тим на Уест Хем на 17 години при победата на ,,чуковете“ с 2:0 над Саутенд за Купата на Лигата през август 2004.

Тимът се намира в поредица от три поредни успеха във Висшата лига, като в следващия кръг гостува в лондонско дерби на намиращия се на дъното в таблицата Фулъм в събота вечер.