Втородивизионният Уест Бромич изхвърли Уест Хем след победа с 1:0 като гост в четвъртия кръг на турнира за купата на Футболната асоциация на Англия. Единственото попадение в срещата реализира Конър Таунзънд още в деветата минута.

Домакините имаха числен превес след 72-ата минута, когато нигериецът Семи Аджай получи втори жълт и червен картон, но не се възползваха. Саутхямптън и Тотнъм ще преиграват в столицата след 1:1 на "Сейнт Мерис". Хюн Мин Сон откри резултата в 58-ата минута с удар по диагонала и колеблива изява на вратаря Ангъс Гън. След няколко пропуска на Дани Ингс той все пак асистира за изравнителното попадение на резервата Софиан Буфал, който вкара със силен шут под гредата от 12-13 метра в 87-ата минута.

Нюкасъл Юнайтед стигна само до 0:0 срещу гостуващия треторазряден Оксфорд Юнайтед и също ще преиграва. Последният във Висшата лига Норич се класира за петия кръг след успех с 2:1 като гост на друг елитен съперник Бърнли. Шефийлд Юнайтед също продължава напред с победа с 2:0 на терена на втородивизионния Милуол. Ветеранът Били Шарп асистира и да двете попадения на Мухамед Бешич и Оливър Норууд след почивката.