Уест Хем обяви завръщането на Марк Нобъл в клуба. Той ще влезе в ролята на спортен директор в началото на 2023 г.
 
Нобъл, който е истинска легенда на "чуковете", сложи край на кариерата си след края на миналия сезон. Цялата му кариера премина в Уест Хем, като за 18 години той записа 550 мача, вкара 62 гола и направи 61 асистенции. Това лято 35-годишният Нобъл пътува до САЩ, където завърши обучението си в престижното Харвардско бизнес училище.
 
"Чувствам, че това е чудесна възможност за мен да дам реален принос и да помогна на клуба по редица различни начини. Наистина съм щастлив да се завърна и нямам търпение да започна да работя. Бих искал да благодаря на клуба, че ми даде тази възможност. Прекарах последните 24 години като играч тук - първо в Академията и след това в първия отбор. През цялата ми футболна кариера се стремях постоянното да се развивам. Това стана още по-важно за мен, когато бях избран  за капитан на отбора през 2015 г. Последните седем години ми донесоха голям опит и подготовка за следващия етап от моя живот и кариера", бяха първите думи на Нобъл пред официалния сайт на клуба.
 
Мениджърът на Уест Хем - Дейвид Мойс, пък не скри задоволството си от завръщането на Нобъл. 
 
„Наистина се радвам да приветствам отново Марк и да имам възможността отново да работя с него. Той ще има пълната ми подкрепа в новото предизвикателство. Няма по-подходящ човек от него, който да поведе клуба в правилната посока. Марк притежава всички необходими умения и качества, за да успее в новата си роля", заяви Мойс.