Уест Хем – Бирмингам 1:0 /първо полувреме/, 3-и кръг, Купа на Англия.

Самир Насри започна като титуляр за Уест Хем в своя дебют за „чуковете“ срещу Бирмингам.

Артур Мусуаку комбинира с Шанде Силва във 2-aта минута, а той стреля, но ударът му бе избит от Лий Камп в корнер.

Уест Хем поведе в резултата във 2-aта минута. Грейди Диангана центрира от корнер в наказателното поле на Бирмингам, където Анджело Огбона стреля с глава, Лий Камп успя да спаси удара му, но изпусна неумело топката в краката на Марко Арнаутович, който отблизо не пропусна да вкара.

Мениджърът на Уест Хем Мануел Пелегрини взе решение да направи превантивна смяна в своя състав в 20-та минута, изкарвайки от игра Марко Арнаутович, а на негово място се появи Анди Керъл.

Жак Магома центрира в наказателното поле на Уест Хем в 23-та минута, където Лукас Юткевич стреля с глава, но неточно в аут.

Самир Насри центрира в наказателното поле на Бирмингам в 28-та минута, където Иса Диоп стреля с глава, но Лий Камп спаси.

Ударът с глава на Лукас Юткевич бе блокиран в 29-та минута.

Самир Насри комбинира с Грейди Диангана , който стреля от границата на наказателното поле на Бирмингам в 40-та минута, но неточно в аут.

Последната възможност през първото полувреме бе за Бирмингам, когато Микел Кифтенбел отправи удар от границата на наказателното поле на Уест Хем, но неточно в аут.