Тимът на Уест Бромич Албиън продължи напред в турнира Карабао Къп, след като победи с 3:0 отбора от Лига 2 – Харогейт Таун. Попаденията за „дроздовете“ отбелязаха Ракийм Харпър в 18-ата, Хал Робсън-Кану в 22-ата и Калъм Робинсън в 77-ата минута.  

Домакините не оставиха шанс на четвъртодивизионния тим и през целия двубой контролираха развоя му и заслужено се поздравиха с успеха. 

Те откриха резултата в 18-ата минута, когато Ракийм Харпър взе топката в половината на гостите, обърна се добре и с чудесен изстрел от над 25 метра и намери долния десен ъгъл на вратата на Харогейт. 

Само четири минути след това "дроздовете" удвоиха. Седрик Кипре намери пред наказателното поле Хал Робръсн-Кану, който също стреля отлично извън пеналтерията и топката се оплете в горния десен ъгъл на вратата, пазена от Джо Кракнел.

Gulliver/GettyImages
42 снимки

През втората домакините продължиха да диктуват темпото и стигнаха до трето попадение в 77-ата минута. Кайл Едуардс показа добра техника до ъгловото флагче отляво на вратата на гостите, преодоля съперник, напредна добре към наказателното поле и пусна пас за Калъм Робинсън, който на празна врата оформи и крайния резултат.