Левият бек на Тотнъм Дестини Удоджи е възстановен от контузия и готов за игра в мача срещу Астън Вила, но халфът Папе Матар Сар е под въпрос за контузия, каза мениджърът на "шпорите" Анге Постекоглу.

Удоджи пропусна последния мач на Спърс поради наказание и защитникът не беше включен в състава на Италия за квалификациите за Евро 2024 този месец, за да се възстанови от мускулна контузия.

"Дестини е добре и е на разположение. Сар има малък проблем. Ще видим как е през следващите 24 до 48 часа", каза Постекоглу.

Полузащитникът Родриго Бентанкур пропусна първите девет мача на Шпорите в лигата поради разкъсване на кръстни връзки, но се появи като резерва в последните три мача и започна за Уругвай при победата им с 3:0 над Боливия във вторник.

"Той е добре. Тренира тази сутрин. Роди наистина искаше да се върне в състава на националния отбор и очевидно също иска да се върне и за Тотнъм“, каза Постекоглу.

След серията си без загуба в първите си 10 мача във Висшата лига, Спърс допуснаха две последователни загуби от Челси и Уулвърхямптън, което ги свали от лидерската позиция в таблицата.

"Вила са добри, откакто Унай Емери отиде там. В съответствие с начина, по който играят футбол и през последните седмици отбелязаха голове и това им дава самочувствие. Това ще бъде важен тест за нас“, каза Постекоглу. /БТА