Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че не знае кое лице на отбора си ще види на терена. Лондончани загубиха три от последните си четири домакински срещи, но пък са в серия от девет поредни успеха като гост. В неделя “сините” се изправят срещу Уест Хам във второ поредно лондонско дерби, след като в сряда допуснаха загуба с 2:4 от Арсенал. Тухел разкри, че контузените Матео Ковачич и Антонио Рюдигер няма да се възстановят за сблъсъка с “артилеристите”.

Германецът коментира и възможността Люис Хамилтън и Серина Уилямс да станат съсобственици на Челси:

“Точно чух за това. Не знам нищо повече. Голям почитател съм и на двамата - големи спортисти и големи личности”.

Попитан дали е притеснен от факта, че Хамилтън е фен на Арсенал, Тухел се опита да се пошегува: “Това може да обясни някои неща от преди два дни (загубата от Арсенал), надявам се няма да повлияе на мача с Уест Хам”.

“Не се чувстваме сигурно за мястото в топ 4. Никога не можеш да се чувстваш сигурен във Висшата лига. Това е хубаво. Ако си сигурен, това означава, че не си напълно концентриран. След паузата за националните отбори допуснахме 12 гола, което е двойно повече от очакваното. Повечето пъти във футбола причината е лош късмет, различни обстоятелства и противника. Освен това е микс от индивидуални грешки, поведението на отбора и подхода в определени моменти”, коментира Тухел.

Той призна, представянето на отбора на “Стамфорд Бридж” не е достатъчно добро: “Не е обичайно за мен това да се случва. Не знам каква е причината. Ако имахме решение, щяхме да сме променили нещо. Малко сме уязвими в момента”.