Мениджърът на Челси - Томас Тухел, бе доволен от представянето на своя отбор след победата над Манчестър Сити, с която "сините" се класираха на втори пореден финал в турнира за ФА Къп.

"Горд съм с отбора. Играхме срещу един от най-силните отбори в Европа. Има голяма разлика между нас във Висшата лига, но целта беше да намалим тази разлика за 90 минути. Играхме отлични 35 минути през първото полувреме и отличен половин час през второто."

"Мисля, че заслужихме победата. Можехме да вкараме втори гол, за да направим мача по-спокоен, но не го направихме и трябваше да страдаме в последните минути, Защитавахме се смело и не допуснахме сериозни положения пред нашата врата. Имахме нужда от това представяне."

"Те са много постоянни, но в един мач всичко е възможно, ако хванете инерцията, ако сте смели, ако атакувате и се защитавате като отбор. Възможно е да победим всеки отбор. Нашата цел беше да достигнем най-високото ниво и да видим какво ще се случи, но ни беше нужен и малко късмет", добави мениджърът.