Мениджърът на Челси Томас Тухел изразисвоето удовлетворение от играта на „сините“, въпреки че лондончани не успяха да победят Манчестър Юнайтед на "Стамфорд Бридж".

Ужасна грешка на Жоржиньо даде преднина на гостите в 50-ата минута, когато Джейдън Санчо бе точен. След това самият италиански халф изравни от дузпа. Според Тухел подобна грешка е равносилна на автогол и по тази причина той заяви, че неговият тим е отбелязал и двете попадения тази вечер.

"Това може да се случва във футбола. За съжаление, на нас ни се случи два пъти - срещу Бърнли и сега. Аз съм напълно доволен от представянето. Доминирахме от първата минута, бяхме агресивни и не спряхме за атакуваме. За съжаление, вкарахме два гола - по един за всеки отбор“, заяви мениджърът.

„В края имахме голям шанс. Ако Рюдигер бе вкарал, щеше да бъде фантастичен финал на едно фантастично представяне, но трябва да преглътнем този резултат. Играхме много добре и съм щастлив“, продължи той.

"Ако Ромелу е напълно готов ще е титуляр. Бяхме толкова близо до вратата на съперника, че смятах, че може да помогне с присъствието си", завърши Тухел.