Десният защитник на Ливърпул Трент Александър-Арнолд сподели, че желанието да печели трофеи ще бъде най-големият фактор при вземането на решение за бъдещето му.

25-годишният английски национал навлезе в последната година от настоящия си договор, като разговорите за удължаването му продължават.

"Ако трябва да съм честен, най-важното нещо са трофеите", каза той пред репортери след съботната победа с 3:0 над Борнемут на „Анфийлд“.

"Искам да печеля трофеи. Аз съм играч, който е силно мотивиран да печели и да бъде в елита. Това вероятно е основният фактор за всичко. Ако имаш личност, която е елитна, която иска да печели и ще направи всичко, за да спечели, тогава това е, което я движи".

"Вижте, аз съм в клуба от 20 години. Подписал съм четири или пет удължавания на договори и нито едно от тях не е било изиграно публично. Това също няма да бъде", каза вицекапитанът на мърсисайдци.

Запитан дали иска да остане в Ливърпул, той добави: "Искам да бъда играч на Ливърпул този сезон (като минимум), това ще кажа".