Новакът Уулвърхемптън Уондърърс записа равенство срещу шампиона Манчестър Сити в първия мач от третия кръг на Висшата лига (1:1), а мениджърът на „вълците” Нуно Еспирито Санто окачестви точката като победа.

Португалецът разчете за трети пореден път във Висшата лига на еднакъв състав, като отборът му изигра солиден мач, за да достигне до равенството. Новакът във Висшата лига продължава да е без спечелен мач в първото ниво на английския футбол, но Санто поздрави играчите си за начина, по който се представят.

„Това е голяма победа за момчетата ми днес. Няма значение, че не победихме, тъй като това е като успех за нас. Начинът, по който играхме ме вдъхновява и знаем, че трябва да го правим всяка следваща седмица и да се подобряваме. Нека го направим и следващата седмица”, бяха първите думи на Еспирито Санто след края на двубоя със Сити.

„Опонентът няма значение, тъй като начинът, по който играхме трябва да е еднакъв срещу всеки един съперник. Трябва да бъдем себе си и да работим все така усърдно”, завърши Нуно Еспирито Санто.