Мениджърът на Уест Хем, Юлен Лопетеги, бе забелязан с патерици след тежкото поражение на отбора с 1:5 от Ливърпул в турнира за "Карабао къп". Инцидентът се случи край тъчлинията, когато испанецът прояви емоции след края на двубоя, като си нарани прасеца.

Лопетеги, който е известен с острия си стил на управление, не успя да контролира емоциите си, което доведе до неприятна травма. На тренировъчния терен на "чуковете" в четвъртък, той бе забелязан да накуцва, а на въпрос за състоянието му коментира: "Със сигурност не мога да играя в този мач. Имам лека контузия в прасеца, но това не е важно."

Тази контузия идва в критичен момент за отбора, който в момента заема 14-то място в класирането на Висшата лига. Нещата изглеждат още по-тревожно, след като контузеният Никлас Фюлкруг все още не е готов да се завърне в игра.

Уест Хем ще се изправи срещу Брентфорд в събота, и въпреки контузията на Лопетеги, той се надява да вдъхнови отбора си и да постигне положителен резултат, който да подобри настроението на феновете и състоянието на отбора в класирането.