Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу е написал писмо до дядо Коледа със списък с набелязани играчи за зимна селекция и сега се надява да е бил заслужил през годината и да бъдат изпълнени желанията му. Тотнъм има осем контузени играчи, Папе Сар, Ив Бисума и капитанът Сон Хюн-мин ще отсъстват част от януари поради ангажименти с националните отбори и босът на Спърс много би се радвал да привлече нови попълнения през трансферния прозорец следващият месец.

"Написах писмото си до Дядо Коледа, подобно на моите деца, сега просто трябва да видя дали съм бил непослушен или добър и да видя какво ще получа“, пошегува се Постекоглу, попитан за трансферните планове.

"Очевидно е, че имаме много контузени, имаме важни мачове през януари и бих се радвал да подсилим състава с нови играчи Това е предизвикателство, разбирам го, но всички в клуба работят усилено, за да постигнат най-добрите резултати за нас", каза Постекоглу. Мениджърът на Спърс държи най-вече клубът да привлече централен защитник и атакуващ халф.