Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу похвали капитана на отбора Хюн-мин Сон, който отбеляза два гола при равенството 2:2 в шестия кръг на английската Висша лига.

"Той беше изключителен като лидер и като футболист на терена. Поставих го в центъра на атаката и той работи много сериозно. Винаги мисли първо за това, което е най-добро за отбора", коментира Постекоглу, чийто тим има 14 точки след шест изиграни мача от началото на сезона.

"Щастлив съм за него. Постави се в тази позиция и има качествата за това. Когато говоря за добрата атмосфера сред играчите, Сон е лидер в това отношение с Джеймс Мадисън и Кристиан Ромеро", продължи мениджърът на Тотнъм.

"Шпорите" остават непобедени във Висшата лига, като делят четвърто място с Арсенал, а феновете на отбора останаха доволни от показаното срещу "артилеристите".

"Не става дума за това, че сме доволни от резултата. Може да имаш равенство и добър резултат с мисълта, че си се спасил, но аз не мисля, че при нас беше така. Мисля, че се надигравахме с един топ отбор", каза още Постекоглу.

Футболистите на Тотнъм вече са се разписвали поне два пъти в първите шест мача на специалиста във Висшата лига, а той е един от четиримата мениджъри, които са постигали подобно нещо след Карло Анчелоти, Пеп Гуардиола и Крейг Шекспир.

Автор: Кремена Младнова/БТА