Мениджърът на Лийдс Джеси Марш знае какво предизвикателство очаква отбора му в събота, когато приема лидера в класирането Манчестър Сити. Американецът преобрази отбора и йоркшърци нямат загуба в последните си пет мача, но все още не са си осигурили оцеляването. Те имат преднина от пет точки пред 18-ия Евертън.

"Това е най-големият тест. Талантите, които притежават, говорят от само себе си. Мениджърът им върши невероятна работа с тактически модел, който е много сложен, но играчите го разбират отлично. Те контролират мача с качествата си, движението и идеите си. Нарушават баланса ти от една страна и атакуват от друга. Ще е огромно предизвикателство, но надявам се с помощта на феновете да използваме нашите предимства и да се борим", сподели Марш.

"Манчестър Сити има голяма цел да спечели Шампионската лига, но балансират това с Висшата лига. Те не могат да допускат грешки. Техният отбор е пълен с победители. Очакваме отбор, който ще направи всичко, за да постигне добър резултат", допълни той.

Според Марш загубата с 0:7 от Ман Сити по-рано през сезона не е оставила белези върху играчите.

"Може да се каже, че няма какво да губим. Очакванията са да загубим този мач. Аз не вярвам в това, но разбирам от къде идват тези очаквания. Възможността да сме опасни на моменти ще се отрази на това колко агресивни ще бъдат те. Бях на мача между Ман Сити и Ливърпул. Сити започна страхотно, беше агресивен. След това Ливърпул беше опасен, стигна до гол и Ман Сити трябваше да е по-предпазлив. Очевидно ние не сме Ливърпул, но ако намерим моменти, както Реал Мадрид го направи, да бъдем опасни или да вкараме гол, да ги затрудним, ще се отрази на това колко агресивни ще могат да бъдат. Това е много важно", обясни наставникът.