Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино изпадна в странна ситуация. Той на практика беше лишен от правото да говори по темата, свързваща името му с мениджърския пост в Манчестър Юнайтед. 

След уволнението на Жозе Моуриньо "червентие дяволи" назначиха временно на поста Оле Гунар Солскяер, но информациите от Англия са, че всъщност те искат именно аржентинеца като дългосрочно решение на проблема с поста. 

Той вече веднъж обяви, че няма интерес към тази работа и иска да продължи да води "шпорите". Но въпросите към него, свързани с "Олд Трафорд", не секнаха и на пресконференцията му днес. И тъкмо когато Почетино се опитваше да им отговори, се намеси прес-директорът на лондончани. 

Той категорично срязваше всички въпроси по тази тема от страна на журналистите. Това доведе до ожесточена дискусия между него и един репортер и дори се наложи камерите и микрофоните да бъдат изключени, за да може да се реши спорът между двамата. 

В крайна сметка арежтинецът не отговори на нито един въпрос, касаещ евентуалното му назначение при "червените дяволи". По всичко личи, че той ще остане на поста си в Тотнъм, освен ако не се случи нещо фраширащо до края на сезона.