Ръководството на Тотнъм е готово да направи контузения си нападател Хари Кейн своя най-скъпоплатен футболист в цялата история на клуба. Предложението до английския национал ще бъде за седмична заплата от 120 хиляди паунда, а това е цифра, която нито един играч, носил екипа на „шпорите“, не е виждал.

Лондончани се отнасят много сериозно към съхраняването на състава си и вече преподписаха с някои ключови играчи като Деле Али, Кристиан Ериксен, Ерик Диър, Кайл Уолкър и Дани Роуз. Очевидно кампанията не е приключила и скоро време ще има още новини по този повод.

Въпреки всички изброени Хари Кейн е голямата звезда на тима и съответно любимец на феновете. Нападателят е продукт на клубната школа и блести вече трети сезон в първия състав. През миналия сезон той приключи кампанията с 25 попадения във Висшата лига, с които помогна на „шпорите“ да завършат на трето място.

Не е изключено дори предложението към Кейн да стане в близката седмица, докато таранът още в началото на рехабилитационната си програма заради контузията в глезена.